Kyjovský pivovar

Kyjovský pivovar navazuje na mnohaletou tradici vaření piva v Kyjově, jehož počátky se datují do první čtvrtiny šestnáctého století a které se v různých podobách zachovalo až do šedesátých let století minulého. 

Pivo se zde vaří dle ověřených technologických postupů z nejlepších surovin, které čeští a moravští zemědělci, sladovníci a chmelaři nabízí. Piva z Kyjovského pivovaru jsou vyráběná jako spodně kvašená plzeňského typu, svrchně kvašená a tmavá piva bavorského typu.

Všechna místní piva jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná. Mají tedy přirozený jemný zákal, který tvoří zdraví velmi prospěšné kvasinky. Zajímavostí jsou také pivní speciály, které pivovar nabízí, kromě letních měsíců, každý měsíc.

 

 

 

 

 

Vyhoda3
Cestování na míru
sestavte si sami svůj zážitek
Vyhoda4
Kompletní fullservis
doprava, catering a kompletní itinerář
Osobní přístup
Osobní přístup
rychle a flexibilně zařídíme váš zážitek
Výhoda2
Přes 50 moravských míst
známé i neobvyklé krásy jižní Moravy